Gradinile Romane, Bicaz

Una dintre cele mai frumoase locații de vizitat din România este Gura Hangului și Lacul Bicaz.

Despre Gura Hangului voi vorbi intr-un alt articol, acum vă voi împărtăși experiența mea la Grădinile Romane, un loc de vis direct pe malul Lacului Bicaz cu o priveliște unică, foarte asemănătoare Lacului Como din Italia.

Vedere de la Grădinile Romane, Gura Hangului, Romania

Construită și amenejată pe 7000mp, pe malul Lacului Izvorul Muntelui, Pensiunea Gradinile Romane oferă o experiență de lux inspirată din stilul Imperiului Roman. Restaurantul oferă produse provenite din livezile și grădinile zonei, iar spațiile de cazare reflectă comfortul și răsfățul demn de un Caesar.

Cu un cadru natural uluitor și 7000 de metri pătrați de spații pentru evenimente, această locație este locul ideal pentru relaxare, team building-uri si reuniuni. Vei fi răsfățat cu cazarea de cinci stele, un peisaj de basm, specialități culinare delicioase și nu în ultimul rând de personalul foarte atent la toate dorințele tale.

Cele 14 camere, confortabile și spațioase, sunt pregătite să-ți ofere o ședere de vis. Dispuse pe 3 niveluri, cu un design rafinat, finisaje de lux și dotări de cinci stele camerele de la Grădinile Romane sunt proiectate să te alinte!

Accesul catre Gradinile Romane se face din drumul județean care leagă orașul Bicaz cu Poiana Teiului, coboarind 500m pe un drum de țară, neasfaltat, până pe malul lacului.

Grădinile Romane

Autor Liliana Pîntea

Cu mii de ani în urmă, împăratul romanilor, Traian, a pus ochii pe țara neasemuit de frumoasă a dacilor și s-a gândit că nu putea stăpâni lumea, dacă cel mai încântător loc de pe pamânt nu i-ar fi aparținut.

Puteți vizita pagina de internet a locației www.gradinileromane.com.

Was this post helpful?