Anul trecut am vizitat Delta Dunării. La invitația unor buni prieteni, ne-am cazat la pensiunea Peștișorul, pensiune aflată în Dunovățul de Jos.

Pensiunea Peștișorul este una dintre cele mai noi și moderne pensiuni din Dunovățul de Jos. Decorul elegant se îmbină perfect cu utilitățile de ultimă oră, oferind clienților cele mai bune condiții de cazare, fără a răpi nimic din farmecul acestei zone minunate.

Pensiunea este catalogată la 4 margarete și oferă spații de cazare în 19 camere cu o capacitate maximă de 38 de persoane.

Pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută, pensiunea vă pune la dispoziție un restaurant de 4 stele cu o capacitate de până la 60 de persoane, un bar modern cu terasă și masă de biliard, un loc de joacă pentru copii unde aceștia se pot distra în siguranță și o piscină pentru zilele călduroase de vară.

Aici vă puteți plimba cu barca, se pot organiza partide de pescuit sportiv sau alte jocuri în aer liber. Este o zona curata și frumoasă cu oameni simpatici si personal foarte bine pregătit pentru a vă oferi un sejur de neuitat în Delta Dunării.

Pentru mai multe informații puteți vizita pagina pensiunii www.pestisorul.ro

Was this post helpful?